Ζήστε την FTA εμπερία στο μέγιστο!

Στην FTA παίρνουμε το τέννις στα σοβαρά. Με την ίδια σοβαρότητα, υπευθυνότητα και σεβασμό απέναντι στα παιδιά και τις οικογένειες που μας εμπιστεύονται, σχεδιάζουμε και οργανώνουμε το πρόγραμμα των Καλοκαιρινών μας Προπονήσεων.

Για τρείς εβδομάδες απο τις 17 Ιουνίου έως και τις 5 Ιουλίου ο Enrique Fernandez και ο επικεφαλής των αγωνιστικών μας τμημάτων Ντίνος Κονετάς σας  περιμένουν όλους στο προπονητικό μας κέντρο στο Πικέρμι για να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τις δεξιότητες σας στο τένις και να αναπτύξετε τον τρόπο του παιχνιδιού σας.

 Το Summer Camp είναι το κορυφαίο προπονητικό Event της χρονιάς  για όλους εμάς στην FTA και κανουμε πάντα ότι καλύτερο μπορούμε για να εξασφαλίσουμε το μέγιστο αποτέλεσμα για όσα παιδιά θελήσουν να το ακολουθήσουν. Εξάλλου πολλοί απο τους καλύτερους αθλητές που είχαμε την τιμή να προπονήσουμε όλα αυτά τα χρόνια μας γνώρισαν μέσα απο ένα απο τα Summer Camp που διοργανώνουμε χωρίς διακοπή απο το 2013.

Το πρόγραμμα προβλέπει 4 ώρες προπόνηση καθημαρινά (Δευτέρα-Παρασκευή), βελτίωση της τεχνικής με την βοήθεια μεθόδου video analysis, ανάπτυξη του παιχνιδιού και στρατηγική σε συνθήκες αγώνα.

Καθημερινό Πρόγραμμα

08.00-08.30 Άφιξη στην Ακαδημία

08.30-10.30 Προπόνηση Τέννις (Βελτίωση Τεχνικής και Footwork)

10.30-11.15 Διάλειμα 

11.15-13.15 Προπόνηση Τένις (Στρατηγική και προπόνηση σε συνθήκες αγώνα)

13.30-14.00 Γεύμα (προαιρετικό)

Τιμή εβδομάδας 150ευρώ+ΦΠΑ 

Το πρόγραμμα του camp έχει περιορισμένο αριθμό θέσεων (16 παιδιά ανα εβδομάδα) 

Κάντε κράτηση τώρα!

Στείλτε μήνυμα

    What's your reaction?
    6Cool0Bad0Lol0Sad